Sport en Bewegen


Sporten en bewegen zijn belangrijk voor lichaam en geest. Het geeft een fit gevoel, een betere conditie en prestatieverbetering van de dagelijks activiteiten. Het verkrijgen van een optimale conditie is niet eenvoudig en vereist een gedegen en persoonlijke begeleiding.

Voor wie?

De trainingen zijn voor iedereen en voor alle leeftijden die een actieve levensstijl nastreven. Ook voor personen waar rekening gehouden moet worden met lichamelijke beperkingen zoals bv. slijtage, reuma, hart-, vaat of longlijden zijn de traingen uitermate geschikt. Bent u momenteel in behandeling of wilt u verder trainen na een operatie of revalidatie dan zorgen wij voor een passende aansluiting.

Wat bieden wij u?

Een goede start begint met een goed gesprek. Met behulp van een fitheidscan wordt het niveau van uw conditie bepaald en kunnen eventuele gezondheidsproblemen vroegtijdig gesignaleerd worden. Indien nodig en gewenst kunnen wij gegevens opvragen bij uw arts of specialist.

Het Fit Actief trainingsprogramma wordt op maat gemaakt op basis van het beginniveau, de actuele gezondheidsstatus en het persoonlijk doel. Bij Fit Actief worden alle oefeningen, prestaties en vorderingen bijgehouden en opgeslagen in het geavanceerde Technogym Wellness System.

Onze (sport-) fysiotherapeut maakt met u regelmatig een vervolgafspraak voor een evaluatie, die bestaat uit een herhalingstest en een gesprek waarin de resultaten en de vorderingen besproken worden. Uw persoonlijk trainingsprogramma voert u gedurende 75 minuten uit in een kleine groep van maximaal 10 personen. 100% aandacht en 100% doelgericht trainen zijn gegarandeerd !!

Interesse?

Ga naar contact en plan een gratis proefles en overtuig u zelf.

 

is een onderdeel van het Paramedisch Centrum Simpelveld, dat is gesitueerd op de eerste verdieping. 
U kunt de praktijk uitstekend bereiken via de lift of trap. Voor de mindervalide staat in de centrale hal een rolstoel ter beschikking.

Hier vindt u ons

 

E-mailadres: 

sportenbewegen@paramedischcentrumsimpelveld.nl 

Contactformulier 


Telefoon:

+31 (0)45 5442494


Parkeren

Het middenterrein is een blauwe zone
Hier kunt u parkeren voor de maximale duur van 1 uur.
Voor de mindervalide zijn dicht bij de hoofdingang twee parkeerplaatsen gereserveerd.
Naast het klooster ligt een parkeerterrein met 80 vakken, waar u onbeperkt en gratis kunt parkeren.

Openingstijden

Zie het overzicht van de trainingstijden