Sport en Bewegen

Sporten en bewegen zijn belangrijk voor lichaam en geest. Het geeft een fit gevoel, een betere conditie en prestatieverbetering van de dagelijks activiteiten. Het verkrijgen van een optimale conditie is niet eenvoudig en vereist een gedegen en persoonlijke begeleiding.

Voor wie?

De trainingen zijn voor iedereen en voor alle leeftijden die een actieve levensstijl nastreven. Ook voor personen waar rekening gehouden moet worden met lichamelijke beperkingen zoals bv. slijtage, reuma, hart-, vaat of longlijden zijn de trainingen uitermate geschikt. Bent u momenteel in behandeling of wilt u verder trainen na een operatie of revalidatie dan zorgen wij voor een passende aansluiting.

Wat bieden wij u?

Een goede start begint met een goed gesprek. Met behulp van een fitheidscan wordt het niveau van uw conditie bepaald en kunnen eventuele gezondheidsproblemen vroegtijdig gesignaleerd worden. Indien nodig en gewenst kunnen wij gegevens opvragen bij uw arts of specialist.

Het Fit Actief trainingsprogramma wordt op maat gemaakt op basis van het beginniveau, de actuele gezondheidsstatus en het persoonlijk doel. Bij Fit Actief worden alle oefeningen, prestaties en vorderingen bijgehouden en opgeslagen in het geavanceerde Technogym Wellness System.

Onze (sport-) fysiotherapeut maakt met u regelmatig een vervolgafspraak voor een evaluatie, die bestaat uit een herhalingstest en een gesprek waarin de resultaten en de vorderingen besproken worden. Uw persoonlijk trainingsprogramma voert u gedurende 75 minuten uit in een kleine groep. 100% aandacht en 100% doelgericht trainen zijn gegarandeerd !!

Interesse?

Ga naar contact en plan een gratis proefles en overtuig u zelf.

 

GOED NIEUWS!! WE MOGEN WEER BINNENSPORTEN.

Na een lange periode mogen wij eindelijk weer onze leden ontvangen. vanaf woensdag 19 mei starten wij weer met onze lessen Sport en Bewegen. Wil jij fit worden en werken aan een goede gezondheid met deskundige begeleiding? Neem dan snel contact op! Wacht niet te lang want VOL=VOL.

Uiteraard houden wij on aan de richtlijnen van het RIVM.

  • Reserveer uw sporttijdstip.
  • Indien u verhinderd bent meldt u zich af.
  • Uw instructeur zal een gezondheidscheck uitvoeren.
  • Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen.
  • Binnen het Medisch Centrum "Rode Beuk" is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Tijdens het sporten mag u deze afzetten
  • in de sportzaal houdt u minimaal 1,5m afstand van andere aanwezigen.
  • Indien u klachten heeft zoals : verkoudheid, kortademigheid, koorts, smaak/reukverlies, hoesten blijft u thuis.