Rugtraining

Wist u dat veel rug- en nekklachten ontstaan door  te zwakke en stijve spieren die onderling niet optimaal samenwerken? Wist u ook dat te weinig bewegen, verkeerde  houdingen, veel zitten en stress hiervan de voornaamste redenen zijn? Bij Rug- training krijgen de elementen spierkracht, souplesse  en samenspel van de rug-en buikspieren speciaal aandacht. Tevens leert u op een praktische wijze hoe u het beste met uw rug kunt omgaan.

Doelgericht trainen is niet eenvoudig en vereist maatwerk.  Voordat u start met Rugtraining wordt eerst met u een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Het doel hiervan is om uw wensen, motivatie  en persoonlijk doel te inventariseren. Tevens besteden wij aandacht aan uw gezondheid status. Indien nodig en gewenst kunnen wij informatie opvragen bij uw huisarts of specialist. Na het gesprek volgt een fitheidscan. Deze scan bestaat uit een aantal testen en metingen. De waarden hiervan worden gebruikt voor het exact afstellen van de oefeningen.

Groepsgrootte: max. 12 personen.

Aanmelding alleen schriftelijk.
Klik voor de TrainingstijdenAlgemene voorwaarden en Reglement.

GOED NIEUWS!! WE MOGEN WEER BINNENSPORTEN.

Na een lange periode mogen wij eindelijk weer onze leden ontvangen. vanaf woensdag 19 mei starten wij weer met onze lessen Sport en Bewegen. Wil jij fit worden en werken aan een goede gezondheid met deskundige begeleiding? Neem dan snel contact op! Wacht niet te lang want VOL=VOL.

Uiteraard houden wij on aan de richtlijnen van het RIVM.

  • Reserveer uw sporttijdstip.
  • Indien u verhinderd bent meldt u zich af.
  • Uw instructeur zal een gezondheidscheck uitvoeren.
  • Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen.
  • Binnen het Medisch Centrum "Rode Beuk" is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Tijdens het sporten mag u deze afzetten
  • in de sportzaal houdt u minimaal 1,5m afstand van andere aanwezigen.
  • Indien u klachten heeft zoals : verkoudheid, kortademigheid, koorts, smaak/reukverlies, hoesten blijft u thuis.